Avregistrera sist registrerade
Denna funktion avregistrerar sista dokumentet i ett område.
Om något skulle inträffa vid registreringen av ett dokument/fil kan det senast registrerade dokumentet tas bort från området och flyttas tillbaka till den personliga katalogen.
Detta innebär att metadatadokumentet raderas, områdeslistan uppdateras med borttagningen samt att det registrerade dokumentet flyttas till den personliga katalogen för den som utför borttagningen.
Observera att denna funktion inte får användas när andra använder området samt att det inte går att avregistrera dokument som gjorts immutable (skyddade mot ändring/borttagning)