Distansarbete med område
Möjliggör för en användare att checka ut ett område till en krypterad lagringsenhet (laptop eller hårddisk) och därmed kunna registrera dokument utan att behöva vara ansluten till servern.
Andra användare som är anslutna till servern och som försöker registrera dokument i området möts av information om att området är utcheckat.
När du åter har åtkomst till servern väljer du checka in området.
Dina nya och/eller ändrade dokument förs över och andra användare kan därefter fortsätta registrera dokument i området.
Område kan checkas ut av en (1) användare i taget. Efter utcheckning av området har den användaren full lokal tillgänglighet, inklusive möjligheten att registrera dokument.
Funktioner för distansarbete
För de användare som har ”distansarbete” aktiverat i sin anslutningsprofil finns följande möjligheter:
- Distansarbete med synkronisering av personliga katalogen pk
- Avbilda aktiv ENHET
- Distansarbete med synkronisering av område